Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

WEB https://kirikhanogretmenevi.meb.k12.tr
Adres : KURTULUŞ MAH. ŞHT.ER ERDOĞAN KARAOĞLU CAD. ÖĞRETMEN EVİ SİTESİ NO: 14 İÇ KAPI NO: 1 KIRIKHAN / HATAY
VİZYON : Fiziksel ve teknolojik olarak en iyi imkanlarla donatacağımız öğretmenevimiz’de.Kendini yenileyen ve geliştiren yönetim ve personelimizle, hizmet talebinde bulunan herkese hergün bir önceki günden daha iyisini sunan bir kurum haline getirmeyi VİZYON edindik.
MİSYON : Görev ve sorumluluklarını bilen ve kurumunu sahiplenen,insana ve insan haklarına saygılı çalışanlarımızla, bizden hizmet talebinde bulunan herkese “ Her insan saygındır ve her şeye layıktır “prensibinden hareketle hizmetin en kalitelisini sunmayı kendimize MİSYON edindik.
BAŞARILAR :

Otel Odası :35
Öğretim Şekli :
Saatler :
Yabancı Dil :
Isınma : Merkezi Kalorifer
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Öğretmenevimiz ilçemizin ana caddelerinden biri olan Şehit Erdoğan KARAOĞLU Caddesinin üzerinde olup şehiriçi Hatay ve İskenderun dolmuşları önünden geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Kurtuluş Mahallesi Şehit Erdoğan KARAOĞLU Caddesi No:14 Kırıkhan-HATAY
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Öğretmenevimiz İlçe Merkezine (Hükümet Konağına)500 mt , İl merkezi Hatay’a ve İskenderun İlçesine yaklaşık 40 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :